Despre Noi

Echipa 2MAedica

Centrul Medical 2MAedica s-a infiintat din dorinta de a oferi servicii medicale ORL de inalta calitate pentru pacientii pediatrici si adulti, puse la dispozitie de medici cu experienta, care au drept valori etica si grija pentru pacient si suferinta acestuia.

Intelegem ca pentru medic profesia este de cele mai multe ori rutina, dar suferinta pacientului este pentru acesta cel mai important lucru, motiv pentru care, realizand aceste aspecte, toate cunostintele si abilitatile noastre practice le punem in slujba pacientului, atentia si rabdarea fiind atributele care fac diferenta.

alina

Dr. Marin Alina
Medic Specialist ORL

Dr. Alina Marin este medic specialist ORL, avand experienta in tratarea afectiunilor ORL ale pacientilor adulti. In calitatea sa de medic, Dr. Alina Marin are o legatura de profunda empatie cu pacientii acesteia, intelegand perfect faptul ca atentia, cunostintele solide si abilitatile practice reprezinta cheia succesului.

relu

Dr. Marin Aurel
Medic Specialist ORL Pediatrie

Dr. Aurel Marin este medic specialist ORL, cu experienta deosebita in patologia ORL pediatrica, realizand un numar impresionant de interventii chirurgicale caracteristice specialitatii, atat de rutina cat si unele in premiera nationala. Rabdarea, atentia si intelegerea suferintei micilor pacienti sunt considerate de catre acesta esentiale.